Handelsvillkor

Allmän information

Nordic Tests ApS
Frederikssundsvej 68H, 2. th.
2400 Köpenhamn NW
CVR-nr: 43417398
E-post: support@infektionstest.dk

.

Priser

Hos Nordic Tests ApS är alla priser i danska kronor och anges inkl. moms och skatter. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående medgivande. Detta kan hända från dag till dag.

.

Betalning

Nordic Tests ApS accepterar betalning med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, Banköverföring. Betalningen kommer först att debiteras från ditt konto när varan skickas. Alla belopp är i DKK. danska kronor och inkl. MOMS. Reservation tas för prisfel och slutsålda/utgående varor.

.

Leverans

Nordic Tests ApS har som mål att skicka beställningar som tagits emot tidigare 23.30 samma dag. Beställningar som görs senare än 20:00 skickas senast nästa arbetsdag.
Vi skickar till hela Danmark. Fraktpriser från DKK 39. Varorna levereras till den leveransadress som anges vid beställning, eller i en paketbutik nära leveransadressen.
Vi levererar inte utomlands och inte till Färöarna och Grönland.
Dina varor skickas av DAO eller Burd.
OBS: Om det inte finns plats vid utlämningsstället flyttas paketet till närmaste utlämningsställe, vilket du meddelas om. Om problem uppstår, kontakta kundtjänst på support@infektionstest.dk.
Varor levereras alla vardagar. Din vara kommer att levereras 1-3 arbetsdagar efter beställning.

.

Klagorätt

Det finns 2 års reklamationsrätt enligt köplagen. Vår reklamationsrätt gäller material- och/eller tillverkningsfel. Du kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller priset reducerat, beroende på den specifika situationen. Reklamationen gäller inte fel eller skador orsakade av felaktig hantering av produkten/tjänsten. Du måste annonsera i "skälig tid" efter att du upptäckt felet/felet. Nordic Tests ApS står för returkostnader i rimlig omfattning.

För returer, reklamationer och användning av ångerrätten, skicka till:
Nordic Tests ApS
Frederikssundsvej 68H, 2. th.
2400 Köpenhamn NW
Försändelser accepteras ej pr postförskott.

.

Ångerrätt

Det finns 14 dagars full returrätt på varor köpta i vår webshop.

Perioden räknas från den dagen;
- Där du tar emot beställningen.
- Den första varan i fysisk besittning vid regelbunden leverans av varor under en angiven period.

Returkostnader är ditt eget ansvar.
Avbokningar ska anmälas till oss senast 14 dagar efter köpet och du ska returnera försändelsen senast 14 dagar efter avbokningen. Beskedet ska ske senast maila på support@infektionstest.dk . I meddelandet ska du göra klart att du vill använda din ångerrätt. Om du vill skicka tillbaka varan till oss ska du fylla i bifogad retursedel och skicka varan till:
Nordic Tests ApS
Frederikssundsvej 68H, 2. th.
2400 Köpenhamn NW

Du kan inte ångra dig genom att helt enkelt vägra ta emot varan utan att samtidigt ge ett tydligt besked om detta.

Varor undantagna från ångerrätten

Följande produkttyper ingår inte i ångerrätten:
- Varor som har tillverkats enligt konsumentens specifikationer eller har fått en tydlig personlig touch.

- Förseglade varor som av hälsoskydds- eller hygienskäl inte lämpar sig för retur och där förseglingen har brutits efter leverans.
- Varor som på grund av sin natur är oupplösligt blandade med andra vid leverans.
- Föremål där förseglingen är bruten.
- Utförda icke-finansiella tjänster, om tillhandahållandet av tjänsten har påbörjats med konsumentens uttryckliga medgivande i förväg och erkännande av att ångerrätten upphör när tjänsten har utförts fullt ut.
- Leverans av digitalt innehåll, som inte levereras på fysiskt medium, om utförandet har påbörjats med konsumentens uttryckliga medgivande i förväg och erkännande därav, att han därigenom förlorar sin ångerrätt.
- Tidningar, tidskrifter eller tidskrifter förutom prenumerationsavtal för sådana publikationer.
- Avtal ingångna på offentlig auktion.
– Varor som försämras eller blir snabbt föråldrade.

.

Lämna tillbaka

Du måste skicka tillbaka din beställning utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar efter att du har utnyttjat din ångerrätt. Du ska stå för de direkta kostnaderna i samband med returen. Vid retur ansvarar du för att varan är ordentligt packad. Du måste bifoga en kopia av orderbekräftelsen.
Du står för risken för varan från det att varan levererats tills vi har fått tillbaka den.
Vi tar inte emot paket skickade av postförskott.

.

Varans skick vid retur

Du ansvarar endast för eventuell försämring av varans värde som beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och funktionssätt.

Om varan har provats utöver vad som beskrivs ovan anses den vara använd. Vilket innebär att om du ångrar köpet så får du bara en del eller inget av köpesumman tillbaka, beroende på varans kommersiella värde vid tidpunkten för mottagandet - av returen. För att få tillbaka hela köpesumman måste du testa produkten utan att faktiskt använda den.

.

Återbetalning

Om du ångrar ditt köp får du självklart tillbaka det belopp du betalat till oss.
Vid en värdeminskning som du ansvarar för kommer detta att dras av från köpeskillingen.

Vid utövande av ångerrätten kommer alla betalningar som erhållits från dig, inklusive leveranskostnader (förutom extra kostnader som följer av ditt val av en annan leveransform än den billigaste standardleveransformen som vi erbjuder), att återbetalas utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar från det datum då vi har fått besked om ditt beslut att utöva ångerrätten. Återbetalningar görs med samma betalningsmedel som du använde för den ursprungliga transaktionen, om du inte uttryckligen har samtyckt till något annat.
Vi kan hålla inne återbetalningen tills vi har fått tillbaka varan, såvida du inte har tillhandahållit dokumentation på att du har returnerat den innan dess.

.

Personuppgiftspolicy

För att du ska kunna ingå avtal med oss ​​och handla på vår hemsida behöver vi följande information om dig:

namn
Adress
Telefonnummer
E-postadress
Information om vad du har köpt

Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna leverera produkten till dig och för att kunna behandla förfrågningar gällande ditt köp. Behandlingen sker enligt reglerna i vår personuppgiftspolicy för Nordic Tests ApS. Här kan du läsa mer om hur dina uppgifter behandlas, när de raderas och vilka rättigheter du har som registrerad.

Överklagandealternativ - översikt och länkar:

Om du har ett klagomål på en produkt köpt i vår Webshop kan du skicka ett klagomål till:
Danska Konkurrens- og Konsumentverkets Center for Klagomålslösning
Carl Jacobsens väg 35
2500 Valby
Länk: www.forbrug.dk

Om du är en konsument som bor i ett annat EU-land kan du registrera ditt klagomål i EU-kommissionens onlineklagomålsplattform.
Plattformen finns här: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Om du skickar in ett klagomål här måste du ange vår e-postadress: support@infektionstest.dk

Villkor

Nordic Tests ApS, upprätthåller Infektionstest.dk och nordictests.dk, vars syfte är att informera om könssjukdomar och distribution av IVD-testprodukter. Nordic Tests tjänster/produkter ersätter inte råd som ges av en allmänläkare eller annan vårdpersonal. informationen på Infektionstest.dk får inte användas för att diagnostisera eller behandla sjukdomar eller andra hälsoproblem. Inte heller att förskriva eller motivera användningen av någon form av medicin.

Informationen och tjänsterna som erbjuds på infektionstest.dk och nordictests.dk är inte avsedda att ersätta sjukvård eller andra hälsotjänster. Vi ber dig konsultera din allmänläkare vid hälsoproblem mm

Alla testprodukter som erbjuds på denna webbplats är endast för preliminära screeningsändamål och erbjuds endast för en första screening i ett professionellt sammanhang. Vi strävar efter att erbjuda testprodukter med högsta grad av tillförlitlighet. Produkter och tjänster på infektionstest.dk erbjuds inte i syfte att utgöra juridiskt giltiga testresultat i någon juridisk tvist, eller annan form av juridiskt bindande avtal eller forum.

När användare väljer en länk till en extern webbplats lämnar de vår webbplats och är föremål för den externa webbplatsens integritets- och säkerhetspolicy som fastställts av webbplatsens ägare.

Innehållet, inklusive text, bilder och videor, som finns på infektionstest.dk är skyddat av upphovsrätt. Du får endast använda eller ladda ner innehåll för eget icke-kommersiellt bruk. Innehållet får inte kopieras på annat sätt och får inte ändras.

.

Vi hoppas att informationen vi gör tillgänglig på infektionstest.dk kommer att vara intressant och till nytta för läsarna. Inget innehåll på infektionstest.dk utgör rådgivning. Överföring, nedladdning eller sändning av information på infektionstest.dk utgör inte någon form av avtalsförhållande.

ANSVARSBEGRÄNSNING

UNDER INGA OMSTÄNDIGHETER SKA VI ELLER NÅGON ANNAN PART SOM ÄR INGÅNG I ATT SKAPA, PRODUCERA ELLER DISTRIBUERA DENNA WEBBPLATS ANSVARIGA FÖR NÅGON DIREKTA, INDIREKTA, OAVSIKTLIGA, SPECIFIKA ELLER FÖLJDLIGA VINSTFÖRLUSTER, GOODVILLA, OSVILLA, ANVÄNDNINGAR VI HAR UNDERRÅTTS OM MÖJLIGHETEN TILL SÅDAN FÖRLUST) SOM UPPSTÅR SOM RESULTAT AV (i) INFORMATION PÅ DESSA WEBBPLATSER, (ii) PRODUKTEN VI SÄLJER, (iii) NÅGON ANNAN FRÅGOR OM DENNA TJÄNST. DU BEKRÄFTAR HÄRMED ATT DETTA AVSNITT GÄLLER ALLT INNEHÅLL, PRODUKTER OCH TJÄNSTER SOM GÖR TILLGÄNGLIGA GENOM DENNA WEBBPLATS.